Condiții de vizitare


În zilele de 9-10, respectiv 16-17 septembrie 2019, Muzeul BNR va fi închis pentru public.

Organizăm de luni până vineri între orele 10-17 (cu excepția sărbătorilor legale) tururi ghidate gratuite pentru publicul interesat de moștenirea istorică, monetară și culturală a Băncii Naționale a României.

Vizitele încep zilnic la orele 10, 12, 14 și 16, iar durata lor este de aproximativ o oră.

Pentru a vă programa la unul dintre aceste tururi, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa muzeul@bnro.ro, în care să precizați următoarele informații:

  • numele și datele de identificare (CNP sau serie și număr act de identitate);
  • data și ora la care ați dori să realizați vizita;
  • numărul de telefon.

Dacă doriți să programați o vizită pentru un grup de adulți, este important să ne transmiteți datele menționate anterior pentru fiecare membru al grupului. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că vizitele de grup se organizează pentru maximum 20 de persoane.

Muzeul BNR este recomandat și vizitelor școlare pentru grupuri de maximum 30 de copii începând cu clasa a IV-a. În acest caz, vă rugăm să precizați, pe lângă datele de identificare ale tuturor adulților însoțitori, școala de proveniență și anul de studiu.

Vă asigurăm că păstrăm în condiții de confidențialitate și siguranță toate informațiile personale pe care ni le transmiteți pentru a vă programa vizita la Muzeul BNR, conform cadrului legal în vigoare.

Menționăm că toate programările se fac cu cel puțin două zile lucrătoare înainte de data solicitată, urmând să primiți confirmarea prin e-mail.

Vă așteptăm la intrarea din strada Doamnei nr. 8 cu 5 minute înaintea orei programate pentru vizitare pentru a derula formalitățile de acces în Banca Națională a României.