Condiții de vizitare


Muzeul Băncii Naționale a României este deschis publicului. Vă așteptăm!


Organizăm de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale, tururi ghidate gratuite pentru publicul interesat de moștenirea istorică, monetară și culturală a Băncii Naționale a României.

Tururile încep zilnic la orele 10, 14 și 16.
Durata turului este de aproximativ o oră și 30 de minute.

Grupurile pot avea maximum 10 de persoane. Accesul se va face pe baza actului de identitate, iar pentru operativitate este important ca datele de identificare ale tuturor persoanelor adulte care vă însoțesc să fie precizate în Formularul de înregistrare.

Vă asigurăm că prelucrăm în condiții de confidențialitate și siguranță toate informațiile personale pe care ni le transmiteți, conform cadrului legal în vigoare.

Menționăm că toate programările se fac cu cel puțin două zile lucrătoare înainte de data solicitată, urmând să primiți confirmarea prin e-mail.

Vă așteptăm la intrarea din strada Lipscani nr.25 cu 10 minute înaintea orei programate pentru a derula formalitățile de acces în Banca Națională a României. Precizăm că accesul nu mai este permis după ora de începere a vizitei.

Conform reglementărilor în vigoare, pentru a avea acces în incinta BNR vizitatorii au obligația de a prezenta certificatul verde.