Cui ne adresăm?


Prin Fintech Innovation Hub ne propunem să dialogăm cu start-up-uri active și firme implicate direct în dezvoltarea unor soluții inovatoare în domeniul serviciilor financiare şi de plată. Proiectele transmise către FinTech Innovation Hub vor fi supuse analizei numai dacă se încadrează în scopurile inițiativei.

Fintech Innovation Hub este dedicat furnizorilor sau potențialilor furnizori de produse sau servicii financiare și de plată, pentru proiecte care sunt atât inovatoare, cât și suficient de mature.

Prin inovator înţelegem proiect bazat pe o tehnologie nouă care, fie nu există sau nu a fost extinsă încă la o scară semnificativă pe piața românească, fie modifică în mod substanţial un produs sau serviciu existent în domeniul serviciilor financiare şi de plată.

Prin maturitate înţelegem că iniţiatorii pot demonstra că au realizat o analiză adecvată şi pertinentă în dezvoltarea ideii, precum studii și cercetări aprofundate privind fezabilitatea proiectului respectiv, chiar dacă acesta nu este încă pregătit pentru lansarea sa pe piață.

Inițiativele prezentate în scopuri comerciale sau de publicitate nu intră în aria de interes a FinTech Innovation Hub și nu vor fi luate în considerare.

Banca Naţională a României nu se va exprima cu privire la oportunitatea lansării produsului sau serviciului inovator.